La circ

Ieri am fost cu copilasii (fi-miu plus doi nepoti) la circ. Eu n-am mai fost la circ de vreo 30 de ani (cu o exceptie), nepotii au mai umblat pe-acolo, iar fi-miu neam pana acum.

Am fost la Circo Aquatico Bellucci care si-a ridicat cortul la doi pasi de zona in care cu onor salasluiesc cu ai mei, pe la Baba Novac. Biletul de intrare nu a fost prea scump (40 lei/adult, 30/copil), dar inauntru era jaful de pe lume: popcorn doar la 10 lei punga, un suc la jumate era 6 lei, vata de zahar 5 lei samd, asa ca lejer cheltuiai cu un prunc 100 de lei.

Spectacolul n-a fost cine stie ce. Partea I a fost un fel de piesa de teatru comica, presarata ici colo cu ceva jonglerii si acrobatii, dar destul de subtirele, si a tinut cam 80 de minute, putin cam mult pentru rabdarea lui fi-miu care tot intreba „cand vin animalele?”

A urmat o binemeritata pauza (de tigare pentru mine) de vreo 10 minute, in care puteai vizita „menajeria” (daca aveai chef de imbranceli si mai vroiai sa scapi de vreo 5 lei/persoana) sau puteai face poze cu un crocodil pe scena.

Dupa pauza a venit si momentul mult asteptat de copii (si de mine). Parada animalelor (caci asta a fost, au iesit pe rand animalele si pasarile pe scena, iar unele au fost plimbate printre spectatori, spre imensul deliciu al copiilor), in care au evoluat niste porci spinosi, pelicani, un hipopotam! (mai puiut, ce-i drept), un leu de mare (un fel de foca adica, care a avut un delicios moment de tango cu dra dresoare), niste pinguini, ceva iguane, crocodilasi si cam atat.

Subtire pentru un spectatcol de circ, parerea mea.

Dar copiilor le-a placut, si asta-i cel mai important.

Sper sa ajung la Globus, sa vad un spectacol de circ adevarat.

Lasă un răspuns. E suficient să scrii ce ai de spus şi să apeşi pe Trimite un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s