De week-end

Vine weekend-ul, şi cum în ultimele săptămâni am cam tot fost plecaţi de acasă în week-end, îmi cam bat capul cu întrebarea: unde-l duc pe fi-miu?

Am nevoie de un parc în Bucureşti, unul din ăla liniştit, cu leagăne şi topogane, nu cu tot felul de maşinării de mâncat banii.

Ceva cam ca ăsta:

Toboganul din Parcul Lumea Copiilor este cel mai înalt din ţară

Este parcul Lumea Copiilor, de pe lângă Sala Polivalentă. Am fost de câteva ori acolo, puştiu’ s-a simţit minunat, dar am dori şi altceva.

Orice sugestie e binevenită.

Sursa foto: aici

Publicitate

5 gânduri despre „De week-end

  1. Parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza – variatiune mare de locuri de joaca , spatiu mare plus inca se mai pot admira fazanii, lebede, rate si broaste testoase. Un pic aglomerat pe vreme buna. Dar gasesti si spatii de joaca linistite. Depinde de zona gasesti si masinarii de mancat bani – dar daca eviti tentatiile e super ok – ( trambulina, inchiriat masinute etc )

  2. Nu e chiar asa terbil 😀 am si eu 2 surori – 6 si 11 ani si merg de ani de zile, stiu atractile. Dar ne-am specializat in evitarea lor ( mai ales zona dinspre biserica). Sunt multe locuri linistite, fara nici o tentatie pe bani. ( exemplu – cu rolele, bicicletele mergem la intrarea de langa baza spartac ). Ca jocuri, fetele au fost impresionate de castelul din parcul izvor. Totusi n-am mai fost de ceva vreme asa ca nu stiu cum stau acolo cu tentatiile.

Lasă un răspuns. E suficient să scrii ce ai de spus şi să apeşi pe Trimite un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s