Vestiarul

De vreo lună mă duc cu fii-miu de două ori pe săptămână la înot. Mergem la Bazinul din Complexul Național Lia Manoliu (sau care o mai fi numele lui acum).
Vestiarele sunt aproape neschimbate de acum aproximativ 40 de ani, când am fost eu prima oară acolo. Ușile sunt mai noi, de plastic, dușurile și toaletele, dar în rest, băncuțele și dulăpioarele sunt neschimbate.
La bazin sunt două vestiare: unul pentru femei și unul pentru bărbați, normal. Pentru mine e ok, intru cu fii-miu la bărbați. Ce fac însă domnii care își aduc fetițele sau doamnele care vin cu băieții la înot? E o situație ciudată, incomodă, ținând cont de faptul că sunt și băieți / fete mari, de peste 10 ani, care se schimbă în acele vestiare.
Eu am văzut în vestiarul bărbaților o grămadă de mămici, am văzut și tați care își schimbă fetițele, și am înțeles că și în vestiarul fetelor e la fel. După cum spuneam, e ciudat dar, pe undeva, de înțeles.
Ce nu pot înțelege e că unele doamne rămân în vestiar și pe timpul în care copiii sunt în bazin, o oră, două. Oare de ce zăbovesc acolo în loc să aștepte afară, sau în hol dacă vremea e urâtă? Pe una am văzut-o mai mult de o oră atârnată cu telefonul de o priză în vestiar. Or sta să își clătească ochii?
Ați întâlnit situații din astea? Vouă cum vi se pare?

Publicitate

2 gânduri despre „Vestiarul

  1. Dane, pe mine personal ma deranjaza maxim. Aceeasi situatie este in clubul unde merg. Mamicile intra sa-si schimbe baietii, in vestiarul doamnelor, in conditiile in care copiii au vestiare separate. Daca le-am atras atentia, au raspuns ca se schimba si ele in acelasi timp si ca nu vad unde este problema mea….

Lasă un răspuns. E suficient să scrii ce ai de spus şi să apeşi pe Trimite un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s