Mulțumim Simona! Baftă în finală!

UPDATE: Horia Teău s-a calificat în finala de dublu de la Rotterdam. Împreună cu J.J.Rojer a trecut de cuplul francez Benneteau – Vasselin cu 7-6(6), 6-4. Diseară vor întâlni alt cuplu francez, Llodra – Mahut.
simo

După mult, foarte mult timp,  mi-au dat lacrimile în timpul unui meci. Puteți să râdeți, ăsta e adevărul. Și nici măcar nu a fost un meci dramatic. A fost un meci început cu o ușoară dominare a Agnieszkăi Radwanska, după care Simona a luat meciul în mână și nu i-a mai dat drumul până la sfârșit.

Cum spuneam, primul set a început cu Radwanska impunându-se încet, dar sigur, cu 2 break-uri contra unul al Simonei, ducând scorul la 5-2. În acel moment Simona a cerut ajutorul fizioterapeutului, glezna la care avea o ușoară accidentare împiedicând-o să își facă jocul obișnuit.

Și aici a fost declick-ul. Efectiv a făcut ce a vrut cu Agnieszka, întorcând setul, fără să mai cedeze vreun game, și câștigând cu 7-5. A plimbat-o pe poloneză de a căpiat-o, pe ambele tușe, la fileu cu scurte, înapoi pe fund cu loburi, a jucat un tenis de vis, și asta în fața unei jucătoare de top, locul 4 în ierarhia mondială WTA.

Setul doi începe cu un break pentru Simona. La acel moment am scris pe twitter că Simona nu mai pierde mai mult de două game-uri până la final.

https://twitter.com/moty70/status/434745203425955840

(Nu-mi iese să embeduiesc tweet-ul, bag picioarele, cine nu mă crede să dea click mai sus 😛 ). Am reușit 😀

Simona a mers până la 3-0, cu două break-uri, deci a câștigat nu mai puțin de 8 game-uri consecutive în fața jucătoarei numărul 4 a lumii, care devenea din ce în ce mai neputincioasă în fața unei Simone dezlănțuite, care a practicat un tenis fenomenal. Radwanska a mai reușit, așa cum a prevăzut specialistul din mine, încă două game-uri până la final, ambele pe serviciul Simonei.

În final, un 7-5 6-2 de povestit nepoților. Un meci superb, un joc al Simonei excepțional, magnific, superb, o atitudine de învingătoare, o mentalitate cu care a reușit să întoarcă un meci care luase o turnură nefavorabilă pentru ea, mentalitate pe care o găsim rar, foarte rar, la sportivii români.

În finală, mâine după-amiază, o va întâlni pe nemțoaica Angelique Kerber. Hai Simona!

Poza am luat-o de aici

P.S. Revin cu un update cu scorul lui Tecău din seara asta.

Lasă un răspuns. E suficient să scrii ce ai de spus şi să apeşi pe Trimite un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s