Qatar Total Open – Doha, sau din nou un pic despre tenis

halepniculescu-1024x614

Zi plină pentru cele două reprezentante ale noastre, Simona Halep și Monica Niculescu,

Prima a intrat în focuri Monica, impotriva Sarei Errani, favorita 4. Monica a făcut un prim set excelent, dominând de la început până la sfârșit, și câștigându-l cu 6-2. A început și setul 2 cu un break, dar în cele din urmă l-a pierdut cu 5-7. În decisiv Monica nu a mai putut ține pasul cu Sara, pierzând cu 1-6. După două ore și jumătate s-a recunoscut învinsă în fața mult mai bine cotatei italience.

După câteva ore de pauză, Monica a intrat din nou pe teren alături de Klara Zakopalova. Au învins în două seturi perechea Chan-Huber cu 6-3 6-3, calificându-se în sferturi.

Apoi a venit meciul Simonei, contra nemțoaicei  Annita Beck. Un meci ciudat, început aproape de miezul nopții. Apropos, de ce-o fi fost programat așa târziu? Un prim set ciudat, în care primele 8 ghemuri au fost break-uri. În game-ul 9 Simona își face serviciul prima oară, apoi un nou break și setul e al Simonei, 6-4. A fost declicul, de aici încolo Simona mai pierde un singur ghem, câștigând cu 6-4 6-1, salută publicul, dă un scurt interviu și fuge la culcare. În sferturi va încerca să o răzbune pe Monica, pentru că se va întâlni cu Sara Errani.

Baftă fetelor!

Poza am luat-o de la tikitaci

Publicitate

Lasă un răspuns. E suficient să scrii ce ai de spus şi să apeşi pe Trimite un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s