Revelion 2014

Anul acesta am optat pentru un revelion liniștit, în cerc restrâns, în familie. Așa că am pus plodul în scăunelul din spate, doamna pe scaunul din dreapta, și direcția Otopeni, la cumnata mea.
A fost o seară liniștită, cu stat la masă și pălăvrăgit, cu luat aminte la cd mai fac, vor, visează, ascultă, urmăresc tinerii de azi (nepoata mea și prietenul care împreună au puțin peste vârsta mea). Cu ocazia asta am făcut și un update de limbaj, am aflat că  nu se mai spune „hai să bem o dușcă” ci „hai să dăm un shot” șamd. Oricum, foarte relaxant.
Momentul culminant l-am petrecut în Piață, în fața Primăriei Otopeni. Am ajuns cu vreo 10 minute mai devreme, într-o baie de mulțime, muzică și voie bună. Am mai ieșit eu pe străzi la revelion, dar atmosferă mișto ca în Otopeni eu n-am văzut. Aaa, înainte de miezul nopții, deci în prime time, a cântat Connect R (sper că am scris bine, mi-e lene să caut pe Google), care după „Vara nu dorm” ne-a dat numărătoarea inversă.
Fi-miu era cam îngrozit de perspectiva pocnitorilor, nici nu prea vroia să iasă din casă, dar l-am convins până la urmă. A savurat spectacol și artificiile din cârca mea, inclusiv baia de șampanie furnizată de un petrecăreț.
Focul de artificii a fost foarte, foarte mișto, a durat cam 15 minute intense, după care am aprins și noi niște rachete inofensive cumpărate din Cora, și ne-am retras la domiciliu, unde am pălăvrăgit în continuare până la 5.30 ca pe vremuri.
Voi ce-ați făcut ieri noapte?
Hai LA MULȚI ANI!

image

image

Mai multe poze am aici:

Publicitate

Lasă un răspuns. E suficient să scrii ce ai de spus şi să apeşi pe Trimite un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s