Steaua rămâne Steaua!

Steaua-Chelsea

Bravo băieţi! Aţi făcut încă o dată mulţi români fericiţi!

Mamă şi ce-am mai strigat şi dansat cu fi-miu la gol! 😀

Sigur, Chelsea, deţinătoarea Champions League, nu mai e ce-a fost…… Când? Acum 9 luni? Hai să fim serioşi. Şi cu echipa a 3-a, proaspăt trezită din somn, e mai valoroasă decât orice echipă românească, de multe zeci de ori.

Torres câştigă SĂPTĂMÂNAL 200.000 delire sterline, la Steaua nu există jucător care să câştige ANUAL banii ăştia din salariu.

Cu toate astea, Steaua nu s-a făcut de râs. Ca de obicei. Ştiu, Chelsea n-a jucat mare lucru, Ajax n-a jucat mare lucru. Ce coincidenţă, tocmai cu Steaua! Oare asta nu înseamnă că steliştii au jucat inteligent şi nu i-au lăsat să joace la adevărata lor valoare?

De ce numai Steaua (şi câteodată, hai, şi CFR-ul) reuşeşte să nu se facă de râs, să scoată echipe mai bine cotate, sau măcar să iasă cu fruntea sus? De ce celelalte echipe româneşti se împiedică constant de adversari de care n-a auzit nimeni?

Şi, apropos de echipe româneşti, vreau să mai subliniez un lucru: după ce nebunu’ a cumpărat în draci jucători de toate naţiile, iată că s-a ajuns aseară ca în teren să fie numai neamţul polonezul Szukala, şi, pentru câteva minute, Tatu, în rest numai jucători români. Şi-a pus nebunu’ în cap să facă echipă românească (acum, când ne plângem că nu mai avem jucători valoroşi), a cumpărat şi românaşi cu toptanul, unii au confirmat, mulţi nu, dar a reuşit până la urmă să formeze un grup autohton destul de valoros zic eu, cu câteva „plombe” pe ici pe colo.

Orice s-ar întâmpla în retur (şi după un 1-0 acasă eu zic că şansele sunt cam 50%-50%), eu nu pot spune decât:

Respect Steaua!

Sursa foto: tikitaka.ro

5 gânduri despre „Steaua rămâne Steaua!

Lasă un răspuns. E suficient să scrii ce ai de spus şi să apeşi pe Trimite un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s