Ce-i cu primăvara asta?

Băi fraţilor, ce-i cu primăvara asta?

Umblu de vreo zece zile cu sania în portbagaj, că nu ştii când se porneşte ninsoarea şi trebuie să îl trag pe fi-miu cu sania, şi când colo afară sunt 10-12 grade. Azi chiar mă gândesc să îl scot cu tricicleta în parc.

Prin Bucureşti se circulă de zici că e vacanţă, pe Centură nu mai stau câte jumătate de oră pentru cei 2 kilometri pe care îi am de făcut până la servici, îi fac vâjâind în 2 minute.

Păi anul trecut, pe vremea asta, cred că aveam deja la activ vreo două viscole babane şi ceva zile de stat acasă pe motiv de Centură blocată din cauza zăpezii.

Eu nu mai înţeleg nimic. Mă bucur că e plăcut afară, dar iar ne întoarcem la vorba aia: anul ăsta iarna a căzut într-o joi?

Cică de vineri vine ceva zăpadă. Hai să vedem!

Publicitate

8 gânduri despre „Ce-i cu primăvara asta?

  1. Lasa ca vine si frigul. Vinerea trecuta aici erau -11 grade, samabata a fost ploaie de vara cu tunete, fulgere si tot tacamul iar de luni a inceput frigul. Azi sunt -27 de grade. Mi-a cam carait masina desi a pornit la cheie.

  2. Pai anul trecut iarna cu viscole is zapada multa a fost in februarie is martie… Poti sa mai tii sania is cauciucurile de iarna in portbagaj :))

      • Pe 24 ianuarie, anul trecut, mirosea tot a prinavara, in Bucuresti…si pe 25 ianuarie a inceput urgia viscolelor si a zapezikor abundente anul asta, se pare ca tot pe 25 va incepe ninsoarea abundenta(sau cel putin asa anunta astia, la meteo)…ramane de vazut! stiu sigur datele, pt ca anul trecut ni s-au datpeste cap planurile rau de tot.. poate, totusi
        Giliola

Lasă un răspuns. E suficient să scrii ce ai de spus şi să apeşi pe Trimite un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s